Skip to main content

Snart är det jul igen och favoriten är för många alla goda julbord som serveras. Julen kan vara en högtid med avslappning, njutning och att umgås med familj, släkt och vänner. Men det kan även vara ett stressmoment i och med all planering, bakning, matlagning och upplägg.

Fixa julbord på egen hand

Att fixa ett eget julbord kan vara bra ut ekonomisk synvinkel, men tiden det kostar kan för många bli en dyrbar historia. Det är mycket att tänka på och för att allt ska gå så smidigt som möjligt bör du ha en bra plan. Vilken typ av julbord ska du servera? Hur många gäster kommer? Behöver någon specialkost? Har någon av gästerna en matallergi som du bör tänka på? När all planering är klar är det dags att skrida till verket och knyta ihop säcken innan alla gäster kommer. Alla dessa moment kan lätt göra att julen förknippas med något helt annat än avslappning.

Beställa julbord catering

Att beställa julbord catering via en cateringfirma är ett annat alternativ. Visst, det kostar såklart en slant men gör att du spar värdefull tid som du kan lägga på alla gäster. Cateringfirman tar hand om allt, gästerna erbjuds ett förstklassigt julbord och du kan fokusera på det roliga.

Ett exempel på företag som levererar julbord catering i Stockholm är cateringföretaget Stockholm Food. Som cateringfirma har de över 20 års erfarenhet och catering av julbord är deras specialité. De hjälper dig som privatperson eller ditt företag med klassiskt julbord samt jultallrik och använder enbart noga utvalda råvaror. Leverans sker i hela Stockholm (allt från Östermalm, Kungsholmen, Nacka, Vasastan, Södermalm m.m.) För dig som är kontrollbehov kan det vara skönt att veta att cateringfirman sköter allt – men du har 100% kontroll.

Så, hur kommer du att göra med ditt julbord i år? Fixa allt själv – eller beställa julbord catering?

Tänk på detta när det gäller mat till julbord:

  • Hur många gäster kommer?
  • Vilken typ av julbordsmeny ska serveras?
  • Ska någon ha specialkost?
  • Har någon av gästerna någon allergi som du bör tänka på?