Skip to main content
Kropp & Hälsa

Tandläkare akut Järfälla

By 2023-04-17No Comments

Välkommen till Viksjö Tandhälsa, den ledande leverantören av akuttandvård i Järfälla. Vårt team av sakkunniga tandläkare är välutbildade för att erbjuda högkvalitativ vård för alla tandvårdsnödsituationer som kan uppstå. Oavsett om det handlar om plötslig tandvärk, en trasig krona eller ett annat akut tandvårdsproblem är vårt team här för att hjälpa till.

På Viksjö Tandhälsa förstår vi hur viktigt det är för patienterna att få snabb och pålitlig tandvård i en akut situation. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda snabba och effektiva lösningar för att lindra smärta och obehag så snabbt som möjligt. Vi arbetar hårt för att se till att varje patient får personlig uppmärksamhet i en vänlig och lugnande miljö.

Vi erbjuder ett brett utbud av akut tandvårdstjänster, inklusive:

– Akutbehandling för smärtlindring

– Utdragning av tänder

– Behandling av rotkanaler

– Kronor och broar

– Tandimplantat

– Faner och andra kosmetiska ingrepp

– Oral kirurgi, t.ex. avlägsnande av visdomständer

– Reparation eller byte av proteser i nödsituationer

– Nödfyllning av tänder i nödsituationer

Vi använder den senaste tekniken och teknologin när vi utför dessa behandlingar så att du kan vara säker på att du får den bästa vården som finns i Järfälla. Vårt erfarna team kommer att bedöma dina individuella behov för att bestämma den bästa åtgärden för din specifika tandvårdsnödsituation. Vi tar hänsyn till faktorer som din ålder, hälsohistoria, livsstilsvanor, budgetrestriktioner och mycket mer innan vi rekommenderar någon typ av behandling.

Tandläkare akut Järfälla hos Viksjö tandhälsa

Förutom att ge omedelbar lindring av smärta eller obehag som orsakats av en tandvårdsnödsituation strävar vårt team också efter att utbilda våra patienter i förebyggande metoder som främjar långsiktig munhälsa och välbefinnande. Vi rekommenderar starkt regelbundna kontroller hos våra erfarna hygienister för att se till att tänderna förblir friska under livets olika skeden. Regelbundna kontroller gör det möjligt för oss att identifiera tidiga tecken på eventuella problem som kan uppstå så att de kan åtgärdas snabbt innan de blir allvarligare problem längre fram.

På Viksjö Tandhälsa förstår vi hur viktigt det är för patienter som behöver omedelbar vård för sina tandläkarmottagningar i Järfälla . Därför håller vi oss uppdaterade om all den senaste utvecklingen inom tandvården och deltar aktivt i olika fortbildningskurser så att vi bättre kan betjäna våra kunder med banbrytande behandlingslösningar och innovativ teknik när det behövs som mest. Du kan vara säker på att du får kvalitetsvård av ett kunnigt team som alltid har ditt bästa för ögonen!

Så om du letar efter en tandläkare som ger exceptionell service med betoning på kvalitetsvård som är skräddarsydd specifikt för dina personliga behov i akuta situationer – leta inte längre än Viksjö Tandhälsa i Järfälla! Kontakta oss redan idag för att boka en tid eller kom och besök oss på vår praktik som ligger bekvämt beläget mitt i hjärtat av staden!