Skip to main content

Första mötet med logistik:

Som e-handelsentusiast stötte jag alltid på logistiska problem. Paket som blev försenade, röriga returer och den eviga kampen med att hitta rätt lagerlösning. Allt detta var vardagsmat för mig – tills jag stötte på Exacta.

Därför valde jag Exacta:

För varje e-handlare är kundnöjdhet A och O. Och på Exactas hemsida möttes jag av orden ”Era kunder – vårt ansvar”. Det var en direkt matchning med mitt ethos. Att ett företag som handlar om logistik förstår vikten av kundrelationer blev avgörande för mig.

Resan med 3PL:

Jag hade hört talas om 3PL tidigare men var alltid skeptisk. Kan man verkligen lita på ett annat företag att ta hand om ens kärnprocesser? Men när jag insåg att Exacta har expertis både i Hallstavik och Karlskoga och dessutom erbjuder skräddarsydda lösningar, kände jag mig plötsligt mycket mer trygg.

E-handelslösningar som imponerar:

Vi vet alla hur snabbt e-handelsvärlden växer. Med det kommer utmaningar, men också möjligheter. Med Exactas lösningar kunde jag se min verksamhet blomstra. Mina kunder upplevde snabbare leveranser och bättre service, och jag kunde fokusera mer på marknadsföring och kundrelationer.

Specialiserade tjänster:

Något som verkligen överraskade mig var Exactas specialiserade logistik för alkoholprodukter. Det visade på deras kompetensbredd och deras förmåga att hantera allt från det mest grundläggande till det mest specialiserade.

In i minsta detalj:

När jag hörde talas om Exactas ”Pack och plock” blev jag nyfiken. Hur kan logistik bli enklare och mer effektiv? Svaret är genom precision. Att veta att mina ordrar hanterades snabbt och korrekt gav mig nattsömn.

Returer utan huvudvärk:

Varje e-handlare vet att returer kan vara en mardröm. Men med Exactas smidiga returhantering blev processen oväntat enkel, vilket inte bara gladde mig utan också mina kunder.

Aldrig slut på kunskap:

Jag uppskattar alltid att lära mig mer, och Exactas informativa blogginlägg blev en guldgruva för mig. Artiklarna gav mig insikter i allt från distribution av alkoholvaror till hur 3PL kan effektivisera min verksamhet.

Logistik är mer än bara att skicka paket – det är konsten att leverera värde. Och med Exacta har jag funnit en partner som inte bara förstår detta, utan också strävar efter perfektion vid varje steg. För alla mina med-e-handlare där ute som kämpar med logistiken: Ge Exacta en chans. De har förändrat mitt sätt att se på affärslogistik, och jag är övertygad om att de kan göra detsamma för dig.