Skip to main content
Allmänt

Kontorsstädning i Stockholm: Skräddarsydd och Miljövänlig

By 2023-09-11No Comments

När det kommer till kontorsstädning i Stockholm, söker både små och stora företag efter en partner som kan leverera skräddarsydd och miljövänlig städning. Hyperion Service förstår vikten av att skapa välfungerande kontorsmiljöer som främjar trivsel och produktivitet.

Deras Kundfokus och Engagemang

Hyperion Service sätter deras kunder i fokus och strävar alltid efter att leverera utmärkt service. Kundservice och kundfokus är deras kärnvärden, och de värdesätter deras kundrelationer högt. Genom öppenhet och engagemang arbetar de för att skapa städresultat som överträffar förväntningarna.

Pålitlighet och Leveransförmåga

När man väljer Hyperion Service för kontorsstädning i Stockholm kan man lita på deras pålitlighet och leveransförmåga. De är dedikerade till att upprätthålla högsta standard och att hålla sina åtaganden gentemot deras kunder.

Miljövänliga Metoder och Produkter

Hyperion Service värnar om miljön och använder uteslutande miljövänliga produkter och städmetoder. Med ett starkt fokus på hållbarhet strävar de efter att minimera deras påverkan på naturen och skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö.

Kostnadsfritt Förslag och Kontakta Dem

För att ta det första steget mot en trivsam och miljövänlig kontorsstädning i Stockholm kan man kontakta Hyperion Service. De erbjuder kostnadsfria förslag och är redo att skapa ett städschema som passar företagets unika behov. Man kan ringa dem på 08-585 49 600 och låta dem hjälpa till att skapa en ren och trivsam arbetsplats.

Varför Välja Hyperion Service?

Hyperion Service är inte bara ett städföretag, de är en partner för en renare och mer produktiv arbetsmiljö. Deras tjänster inkluderar städning av kontors-, konferens-, lunch- och fikarum samt toaletter. De är stolta över deras certifikat inom kvalitet, arbetsmiljö och miljö, och de strävar alltid efter att förbättra deras verksamhet.

Kvalitet och Kundnöjdhet

De är ISO-certifierade för kvalitet enligt ISO 9001:2015 och har en stark inriktning på kundnöjdhet. Deras arbete präglas av ständig förbättring och att upprätthålla hög kvalitet.

Säkerhet och Hälsa

Med certifiering enligt ISO 45001:2018 för arbetsmiljö visar de att de bryr sig om deras anställdas hälsa och säkerhet. En god arbetsmiljö är avgörande för produktivitet och nöjda kunder.

Miljöengagemang

De är också ISO-certifierade för miljö enligt ISO 14001:2015 och arbetar aktivt för att minska deras miljöpåverkan och främja hållbarhet för framtida generationer.

Deras Hållbarhet och Samhällsansvar

Hos Hyperion Service omfattar hållbarhet ekologiska, ekonomiska och sociala aspekter. De tar deras samhällsansvar på allvar och engagerar sig för att göra världen bättre.

Kontakta Dem för Kontorsstädning i Stockholm

Oavsett om man är i Solna, Sundbyberg eller någon annanstans i Stockholmsregionen, är Hyperion Service det pålitliga städföretaget. Man kan kontakta dem och låta dem bli ens partner för kontorsstädning i världsklass.

Hur fungerar kontorsstädning hos Hyperion Service?

1. Startmöte: De inleder med ett möte, antingen fysiskt eller digitalt, för att fastställa företagets kontors städbehov.

2. Uppföljning: De håller kontinuerlig kontakt för att säkerställa att städningen uppfyller kundens förväntningar och att kunden är nöjd med resultatet.

3. Återvinningslösningar och Mer: Utöver grundläggande städning kan de även erbjuda extra tjänster som fönsterputs, mattvätt och golvvård för att göra företagets kontor ännu trivsammare.

Vad ingår i kontorsstädning hos dem?

Innehållet i kontorsstädningen är flexibelt och anpassas efter företagets behov. De tar hänsyn till företagets verksamhet och lokalens specifika förhållanden för att skapa ett skräddarsytt städschema. Oavsett om man behöver daglig städning, flera dagar i veckan eller mer sporadisk städning, är de här för att hjälpa till.

Välj Hyperion Service för Kontorsstädning i Stockholm

Hyperion Service är företagets städföretag i Solna och Sundbyberg med verksamhet i hela Stockholmsregionen. De strävar efter att skapa en renare och mer miljövänlig arbetsmiljö för företaget. Kontakta dem och låt dem bli företagets partner för kontorsstädning i världsklass.