Skip to main content
Allmänt

Holm Rekrytering är er rekryteringsbyrå

By 2023-05-29No Comments

Talent acquisition-specialister är professionella rekryterare som är specialiserade på att hitta och anställa personer med rätt kompetens och förmågor för att fylla olika roller inom en organisation. När företag växer kan de behöva en större arbetsstyrka eller specialiserade kompetenser som de inte kan hitta internt; det är här expertisen hos en talent acquisition-specialist kommer in i bilden.

En talent acquisition-specialists uppgift är att hitta potentiella kandidater, granska deras lämplighet och inställning och i slutändan hitta den perfekta matchningen för ett företags krav. Detta inkluderar ofta att genomföra intervjuer, förhandla om lönepaket, samordna onboarding-processen och se till att nyanställda får adekvat utbildning om sina arbetsuppgifter. Rollen som talent acquisition specialist är avgörande för alla organisationer eftersom den kan säkerställa en smidig övergång mellan rekryterings- och implementeringsfaserna.

Holm Rekrytering är en svenskbaserad rekryteringsbyrå som specialiserar sig på talent acquisition-lösningar för företagskunder. Sedan starten 2016 har Holm arbetat nära företag över hela landet för att hjälpa dem att identifiera lämpliga kandidater för positioner som sträcker sig från chefsroller till tekniska experter. Med expertis inom både digitala rekryteringsmetoder och traditionella sådana som headhunting, erbjuder Holm Recruitment heltäckande tjänster som täcker alla aspekter av en organisations personalbehov.

På Holm Recruitment ligger fokus på kundnöjdhet; de förstår att varje kund har olika behov när det gäller att rekrytera personal och strävar efter att tillhandahålla anpassade lösningar som bäst uppfyller dessa krav. Deras team av dedikerade rekryteringsproffs är specialiserade på att hitta rätt kombination av kompetens och erfarenhet som deras kunder behöver, samtidigt som de håller koll på de modernaste trenderna inom bemanningslösningar, inklusive analys av data relaterade till tidigare anställningsbeslut som gör det möjligt att förutsäga framtida mönster för framgångsrikt urval av kandidater.

Talent acquisition specialist

Dessutom betonar Holm Rekrytering företagskulturen och utvecklar långsiktiga personalstrategier som skapar lönsamma beteenden och organisationer. Detta innebär att vi förstår varje kunds organisationsstruktur, företagsmål och affärsidé innan vi erbjuder skräddarsydda lösningar som säkerställer att kandidaterna inte bara är begåvade utan också passar väl in i det som gör varje organisation unik. Dessutom erbjuder Holm assistans efter anställning genom att hjälpa företag att bedöma hur effektivt nya rekryteringar har integrerats i deras befintliga företagsstrukturer samt genom att ge övergripande stöd vid behov i alla skeden av placeringsprocessen.

För att säkerställa kundnöjdhet oavsett hur komplexa individuella krav kan vara, lägger Holm Rekrytering stor vikt vid kvalitetskontrollprocesser; alla rekryterare genomgår rigorösa utbildningsprogram så att de håller sig uppdaterade med branschstandarder, vilket säkerställer att endast högt kvalificerade personer ingår i deras team av experter som arbetar med att matcha kunder med lämpliga kandidater. Kvalitetssäkringsåtgärder som regelbundna utvärderingar av prestationer följt av feedback-sessioner garanterar att kunderna alltid får överlägsen service under hela sitt samarbete med Holm Rekrytering, oavsett projektets komplexitet eller storlek.

Sammantaget är det tydligt varför Holm Rekrytering förblir en av Sveriges främsta talangrekryteringsspecialister – genom nära samarbete med kunder i kombination med många års erfarenhet när det gäller att hitta precis rätt personal för olika branscher upprätthåller de oklanderliga standarder samtidigt som de levererar resultat som överträffar förväntningarna varje gång – vilket gör dem till en oersättlig del av alla företags framgångssaga när det gäller personalbehov!