Skip to main content
Allmänt

BeFa system underlättar fastighetsförvaltning

By 2023-05-29No Comments

BeFa är ett svenskbaserat företag som specialiserar sig på att digitalisera fastighetsförvaltning. BeFa grundades 2004 och har utvecklat ett omfattande underhållssystem för fastigheter som stöder både stora och små företag. Systemet är utformat för att ge en effektiv lösning för förvaltning av hyresfastigheter och hjälper både hyresvärdar och hyresgäster att enkelt hantera sina pengar och tillgångar.

BeFas underhållssystem hjälper hyresvärdar att spåra utgifter i samband med uthyrning av en fastighet, samtidigt som de enkelt kan övervaka den ekonomiska utvecklingen av sin investering. Detta inkluderar möjligheten att betala hyran direkt med hjälp av onlinetjänster samt att skapa detaljerade rapporter som visar inkomstkällor och utgifter över tid. Dessutom erbjuder BeFa innovativa funktioner som automatiska fakturapåminnelser och betalningsspårning för hyresgästerna, vilket bidrar till att säkerställa att hyran betalas i tid varje månad.

Plattformens bekvämlighet sträcker sig även till tillgångshantering, vilket ger tillförlitliga register över alla komponenter i en fastighets inre och yttre utrymmen. Om det till exempel finns skador som orsakats av en hyresgäst eller en naturkatastrof kan BeFa förse hyresvärdarna med detaljerade bilder som tagits innan inflyttningen påbörjades, så att eventuella avdrag blir korrekta. Dessutom kan BeFas övervakningssystem upptäcka trasig utrustning eller läckande rör innan de orsakar ytterligare skador.

Underhållssystem fastigheter

För större företag som äger flera fastigheter erbjuder BeFa avancerade verktyg som gör att de kan hantera hundratals eller till och med tusentals enheter samtidigt. Deras tjänst Fastighetsförvaltning ger kunderna en överblick över alla sina innehav så att de snabbt kan bedöma vilka områden som behöver uppmärksammas vid varje given tidpunkt. Genom att effektivisera dessa processer i hela sitt bestånd kan organisationer minska sina kostnader och förbättra kundservicenivåerna avsevärt.

Förutom underhållssystemets fastighetstjänster erbjuder BeFA också Office 365-integration som gör det möjligt för användare att komma åt dokument var som helst i världen via molnlagringslösningar som Microsoft Teams och OneDrive. Denna funktion hjälper till att hålla informationen uppdaterad och säker utan att behöva oroa sig för manuella överföringar mellan datorer eller telefoner varje gång ny information behöver uppdateras eller delas med andra inom en organisation.

Sammantaget är BeFas underhållssystem för fastigheter ett kraftfullt verktyg som är utformat för att hjälpa hyresvärdar att spara resurser samtidigt som de levererar förstklassiga servicenivåer till sina hyresgäster och kunder. Genom att utnyttja avancerad teknik i kombination med intuitiva funktioner som automatiska påminnelser om räkningar och funktioner för spårning av tillgångar är det lätt att se varför denna digitala plattform har blivit en av de mest populära lösningarna för fastighetsförvaltare runt om i Sverige – och bortom!