Skip to main content
Allmänt

Catering i Norrköping

By 2023-03-12No Comments

Om du letar efter något riktigt unikt och speciellt kan vi till och med ta med vår egen food truck till ditt evenemang! Vår food truck är utrustad med alla nödvändiga ingredienser och utrustning så att vi kan servera nytillagade måltider direkt vid din dörr. Med Kanalmagasinet Catering i Norrköping kan du vara säker på att dina gäster verkligen kommer att njuta av den kulinariska upplevelsen vi erbjuder!

Vi förstår också att inget evenemang är det andra likt, och därför är vi flexibla med våra cateringpaket. Vi kan erbjuda en mängd olika läckra måltider och snacks till dina gäster, samt kreativa dekorationsidéer för att få ditt evenemang att sticka ut från mängden. Vårt team kommer att arbeta nära dig för att se till att varje detalj tas om hand och att ditt speciella tillfälle går av stapeln utan problem. Kontakta oss redan idag för att diskutera hur vi kan hjälpa till att göra ditt nästa evenemang extraordinärt!

Catering i Norrköping har aldrig varit enklare och roligare än när du väljer Kanalmagasinet Catering. Låt oss ta hand om alla detaljer så att du kan slappna av och njuta av ditt speciella tillfälle! Kontakta oss idag för att få veta mer om våra Catering-tjänster. Vi ser fram emot att göra ditt evenemang till ett minnesvärt evenemang!

Kanalmagasinet Catering i Norrköping är stolta över att kunna erbjuda förstklassig catering för alla tillfällen, stora som små. Våra erfarna kockar kan skapa läckra måltider som är skräddarsydda för att passa alla smaker och dietrestriktioner, så att alla får njuta av måltiden. Vi tillhandahåller även drycker och snacks samt kreativa dekorationsidéer som gör ditt evenemang unikt och oförglömligt. Vi förstår att inget evenemang är det andra likt och därför anpassar vi våra paket därefter; så att du kan få exakt vad du behöver för ditt speciella tillfälle. Med Kanalmagasinet Catering i Norrköping kan du