Skip to main content

Vill du bli pilot? Då är du på rätt plats! Med vår PPL-kurs (Private Pilot License) lär vi dig allt om luftfart som du behöver veta för att få din licens. Det ingår en flygplansutbildningssimulator så att du kan öva dina färdigheter innan du lyfter i verkligheten och ett omfattande studieprogram med läroböcker och videor som visar hur det är att flyga ensam i alla slags vädersituationer.

Vill du vara piloten som styr din egen resa? Då ska vi visa dig hur. Vi är en utbildningsresurs med all information du behöver för att komma igång. Vi kan hjälpa dig att avgöra om flygning är något för dig, och om så är fallet leder vi dig genom varje steg för en säker och framgångsrik start i flygbranschen.

Hitta dina vingar med vår omfattande kurs för pilotelever, komplett med studieböcker och utbildningsvideor för varje steg på din resa.

Vi tillhandahåller allt du behöver från träningsflygplan via våra engagerade instruktörer till ett träningsschema på 3-6 månader beroende på väderförhållanden. Våra specialiserade undervisningsmetoder säkerställer att du får bästa möjliga upplevelse för dina pengar genom våra rimliga priser.

De som vill bli privatpilot kan anmäla sig hos oss. Vi kommer att ge dig den rätta utbildningen som krävs för att bli pilot på deltid eller heltid.