Skip to main content
Allmänt

Målare i Stockholm med Expertis

By 2024-02-06No Comments

Målare Stockholm är en viktig tjänst för dem som söker professionell och pålitlig måleriservice i huvudstadsområdet. Här på Kruthare måleri, med deras breda erfarenhet och kompetens, erbjuder de ett omfattande utbud av måleritjänster för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Stockholm med omnejd.

Tapetsering och Färgsättning

De specialiserar sig på tapetsering, där deras team kan arbeta med olika typer av tapeter, inklusive papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter och våtrumstapeter. De är stolta över att erbjuda expertis i färgsättning för att säkerställa att varje tapetseringsprojekt blir en visuell framgång.

Variation i Stilar och Mönster

När det gäller val av stil och mönster finns det oändliga alternativ. Från det lantliga och romantiska till det grafiska och retro, erbjuder de rådgivning för att hjälpa kunder att hitta sin perfekta tapetstil. Med en mängd olika motiv, mönster och färger är det viktigt att välja det som passar bäst för varje unikt utrymme.

Deras Målningstjänster i Täby och Stor Stockholm

Målning för Företag och BRF

De strävar efter att vara det föredragna måleriföretaget för företag och bostadsrättsföreningar. Deras tjänster sträcker sig från servicemåleri till att måla fasader, dörrar, fönster, parkeringsgarage och utföra totalrenoveringar av lägenheter. De kan även assistera med kontorsanpassningar för att skapa arbetsutrymmen som matchar företagets behov.

Privat Målningstjänster

För privatkunder erbjuder de ett brett utbud av måleriarbeten både inomhus och utomhus. Från fasadmålning till fönstermålning, tapetsering, våtrumsmålning och motivmåleri – de är din pålitliga målare i Täby och hela Stockholms län.

Deras Arbetsmetodik och Ansvar

Kunden i Fokus

De sätter alltid kunden i fokus och strävar efter en levande dialog genom hela projektets gång. Deras företag är känt för sammanhållning och traditionsenlig skicklighet, och de använder moderna och miljövänliga material för att säkerställa kvalitet och hållbarhet.

Ansvar och Tidsramar

Deras framgång beror på deras professionella och erfarna målare. De tar ansvar för välkommunicerad dialog, väl utfört arbete och att projektet håller sig inom tidsramar och budget. De strävar efter att upprätthålla hög kundnöjdhet genom att leverera projekt i tid och enligt överenskomna villkor.

Deras Miljö- och Samhällsansvar

Hållbart och Klimatsmart Måleri

De är engagerade i hållbart och klimatsmart måleri. Genom att använda miljövänliga färger och fordon samt genom att hantera deponi på ett ansvarsfullt sätt, strävar de efter att minska deras klimatavtryck och främja hållbar utveckling.

Socialt Engagemang

De stödjer lokala idrottsklubbar och har ett stort fokus på mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden och sociala orättvisor. Genom att följa en uppförandekod och regelbundet granska deras sociala ansvar arbetar de mot en trygg och rättvis arbetsmiljö.

Reco Kundrecensioner

Cirka 86% av deras potentiella kunder läser andra kunders omdömen innan de väljer ett hantverksföretag. Deras samarbete med Reco.se ger deras kunder möjlighet att dela sina erfarenheter transparent, vilket skapar förtroende och transparens inför framtida kunder. De på Kruthare måleri strävar efter att vara din pålitliga och professionella målare i Stockholm och ser fram emot att skapa vackra och hållbara resultat för ditt nästa projekt. Kontakta dem för ett kostnadsfritt besök och offertförslag.